Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idg104
tag
Hát a gépemben van egy P4 3.0GHz-es proci, 2*1GB 800MHz-es Kingmax RAM meg egy Gigabyte GeForce 8500 GT 512MB-os videókari, és alig van pár régebbi játék amit visz normálisan maximális kidolgozottsággal, az újabbak pedig eléggé gyengén mennek alacsonyabb kidolgozottság mellett is! Na mindegy, köszi a választ!

-
idg104
tag
Sziasztok! Lehet hogy nem ide tartozik, de azért megkérdezném, hogy a Hyper Threading-et ki lehet kapcsolni a BIOS-ban? Vagy ha nem a BIOS-ban, akkor hol lehet? Mert nekem is P4 3.0 GHz-es a procim, csak az a gond, hogy a játékok eléggé szarul mennek a gépemen, és csakis ez lehet a probléma! Előre is thx a választ!

-
idg104
tag
Sziasztok!
Most nem tuningról szeretnék kérdezni, hanem arról, hogy miért nézi minden az én Intel Pentium 4 3.0 GHz-es processzoromat duplamagosnak??? Mutatok pár képet! Ezeket írja az EVEREST Ultimate Edition:
[link]
[link]És a systemrequirementslab.com-on is amikor megnézem, hogy hogy futna a gépemen egy játék, ezt írja:
[link]És amin felakadt a szemem (az egyik tesztelésénél):
[link]Valaki pls. megmagyarázná nekem ezeket??? Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest