Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Remington
üzenetére
meg van a tuning: (amúgy nekem d0-ás. arról mit lehet tudni?)
3.6-on bioyntalankodik, de 1.41v-al beton stabil lett (1.36-ról)
memórai 6:5. azaz DDR400 így pont kerek 200-al megy (tuti hogy erre találták ki a gyártók ezt az abit lapot
)
Lehet hogy emelk mem feszt 2.6 az alap (ne mtudom meddig emelhetem, vagy van e érteleme), aztán megpróbálkozok 1:1-el, elvileg tuning, minőségi Corsair memóriák. Majd meglássuk
-
Jazz
veterán
válasz
Remington
üzenetére
Köszi köszi mindekttőtöknek.

Akkor max +0.2, végre ezt is tudom.
És Remington neked e0 steppinges van? Akkor fesszel lehet hogy menn 4.2 körül is. Nem próbáltad?
És szerintetek Corsair DDR400-as memómat 1:1-ben fogja tudni vinni (ugye +20% tuning, 15x240=3600 --> DDR''480''), emeljek e ott is fesz-t (ha igen mennyit kb.), vagy ne játszadozzak ezzel, rakam be 5:4-be aztán jól van.
Köszi! -
válasz
Remington
üzenetére
Hát játékban nem akkora...

De 3DSMAx alatt egy quadrosított Ti4200 min. 30%-al lenyomja a 6600GT-t. És akkor még a Ti4600/4800-ról nem is beszéltünk...[link]
Egyébként köszi az infót. Várom a haver tesztjeit a húzott 805-tel specviewperf-ben, és akkor meglátom, hogy érdemes-e beruházni...
Köszi a válaszokat mindenkinek!!
[Szerkesztve] -
válasz
Remington
üzenetére
Nézegettem PH-s teszteket, és azt szűrtem le belőlük, hogy a 3.8-on járatott 805 kb. akkora teljesítménnyel bír, mint egy 4500MHz-re húzott s478-as Prescott. (a haver tesztjeivel hasonlítottam össze)
E szerint a teljesítmény többletet csak az jelentheti, hogy a 805-öt 3.8 fölé is lehet húzni.
Ez a megállapítás kicsit sántít, mivel a haver 8-as MAX-al próbálta, a PH-s tesztben meg 7-est használtak. Gondolom van különbség a két verzió között a többmagos procik kihasználásában... -
-=shitty=-
aktív tag
válasz
Remington
üzenetére
nos: 3946Mhz-nél én bios szerint 1.61V-ot küldtem neki a CPU-Z meg nem azt irja ki nem tom miért de ha gondolod lefényképezem a Biosban! vagy mondj olyan progit amivel kitom mutatni a bios szerinti értéket! azzért igy probáld meg hogy hány fokos lesz! kivi vagy mert biztos nem 60 lesz!

-
domi007
őstag
válasz
Remington
üzenetére
Az, hogy jó-e, azt csak úgy tudod leellenőrizni, hogy kiírja-e az everest, a BIOS stb. a hőfokot

(Egyébként az Everest is a BIOS-ból szedi ki az értékeket, éppen ezért ha ott látod, akkor az eviben is ott lesznek)
Más:
Nálam most a következő várható:
Új ram (talán), méghozzá egy elég tuningbarát ram, ami akár 227MHz-en is elmegy, ami nálam elég sok lenne. 200MHz jelentené a 4GHz-et, úgyhogy jó lesz ez a RAM.
És valszeg lesz új hűtő is a CPU-ra. Ha lesz, akkor egy Thermaltake Big Typhoon lesz...hogy mié?
Mert,...
...16dbA
...P4 Prescott terhelve 35 C fok
...P4 Prescott üresjárat 28 C fok
Ha meg lesz minden(remélem, elküldi az eBay
), akkó lesz további nagyarányú tuning!
Addig is szevasztok guruk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo IV
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Android felhasználók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

szerintem nem egyszerű és sokkalta de jobban lehűti a procikat mint a léghűtések erre sok sok tapasztalatom van! na de mind1 ezen nem akarok vitázni! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)