Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Temesvari
üzenetére
Szerintem örülj annak hogy annyit megy stabilan ekkora fesszel. Annó az enyémnek is kb. itt volt vége értelmes feszültségen. Egyébként nem sokat dob már rajta pl. ha 3.6 vagy 3.8Ghz-en használod (talán 0.x Fps)

A fesz az lehet hogy a dropp véget változik állandóan, vagy az energia takarékossági funkciók végett. Nem hiszem hogy problémázni kellene rajta, esetleg everest stab. teszt alatt nézd meg, de szerintem ott stabil lesz.
Gyári adat szerint 65°C körül ajánlott a max hőfok(nem pontos, nem néztem utána)+házventi sokat segíthet.
Ezzel a procival mindenképpen procilimites leszel a 3850-el akárhova húzod is! Most nem keresgélek képet, de trémárkban Prescott 3.65Ghz/3850 6000 pont, E5200 alapon 2.5Ghz/3850 10500 pont.
A ramokkal nem szórakoznék, mert nem nyersz vele semmit játékoknál, esetleg sok kékhalál a jutalom, vagy fagyás.
A biosz általában igazat szokott írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest