Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
Igen, ha nagyobb a feszültség tőbb hő keletkezik, ha csak az órajel nő, de a fesz nem akkor nem melegszik jobban.
Ez Abit lap? Azt nemtom fejből pontosan milyen opciói vannak az egyes menüknek, de ha az Ext. clock-ot növeled akkor nő mind a három érték vagy csak az első vagyis a cpu órajele? Illetve az agp ratio opciónál mi van még az auto-n kívül?
A ramok lehet nem nagyon hajlandók sokkal gyorsabban menni így együtt, előbb szedd ki az egyik párt, aztán nézd meg, hogy mennyit tud, aztán nézd meg a másik pár mit tud, utána okosabbak leszünk. Mert pl nekem is a Kingston-om csak 220-ig bírja, a Corsair meg 240-ig (természetesen mindkettő dual kit), így most együtt mennek szépen 214-en.
A ramok időzítését is állítsd át 3-3-3-8-ra mert lehet hogy így menni fog 235-ön, lehet hogy csak ezt az órajelet nembírja valamelyik azon a 2,5-3-3-x-en.
A User defined beállítás is nyugodtan maradhat. -
pityeszka
őstag
Szia!!
Nos a helyzet az ,hogy nem vagyok annyira benne ezekbe a dolgokba igazán,DE: olvasgattam én is sokat már
ha emeled a feszt akko biztos jobban melegszik a proci,az agp/pci freki fix ahogy látom,a ramok viszont 1:1-be sztem nem bírják,mert ugy tom pl ha az fsb-t állítod 250-re akkor a ramok is 250-et kapnak szvsz oszd vissza a ramokat és próbáld meg ugy!!ez csak tipp de biztos benéz majd egy okosabb kollegina is és részletesebben tájékoztat majd (meg engem is) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha emeled a feszt akko biztos jobban melegszik a proci,az agp/pci freki fix ahogy látom,a ramok viszont 1:1-be sztem nem bírják,mert ugy tom pl ha az fsb-t állítod 250-re akkor a ramok is 250-et kapnak szvsz oszd vissza a ramokat és próbáld meg ugy!!ez csak tipp de biztos benéz majd egy okosabb kollegina is és részletesebben tájékoztat majd