Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Superman
üzenetére
A HT kikapcsolni szerintem nem érdemes, az hogy egy processzor pár mhz-el tovább húzható, ha nincs HT, meg ha kisebb lenne az L2 cache stb.. hát nem valami számottevő különbség. (manapság kapcsiból ott futnak a háttérben a tűzfal, viruspajzs, amiknél nem árt a HT) persze ha valaki teszteredményekre gyúr, jogos ott minden pont számít
-nagyobb fesznél meg lehet hogy bekapcsol a proci hővédelme, tehát visszafojtja magát, hiába nem éri el a kritikus hőfokot, láttam már ilyet is
Ahogy nézem már töviről hegyire kielemezted a masinádat, jelen hűtésed mellett
Szóval rekorddöntögetéseken kívűl én a helyedben, alapon 12x266 hajtanám, ha meg nagyon oda akarnék húzni neki 15x266, mert a 266Mhz alapórajel úgy is szabványos, így a memória és a VGA is könnyebben viszonyul a dolgokhoz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval rekorddöntögetéseken kívűl én a helyedben, alapon 12x266 hajtanám, ha meg nagyon oda akarnék húzni neki 15x266, mert a 266Mhz alapórajel úgy is szabványos, így a memória és a VGA is könnyebben viszonyul a dolgokhoz.