- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Megvettem a tuningsláger P4 1.6A-t, és egyből nekiestem tuningolni, nagy megelégedésemre ment is 2448-on, stabilan, fesz-emelés nélkül, Intel hűtővel. Ekkor jött rám az, hogy halk gépet akarok, de a vízhűtés még nem most lesz kész. Visszavettem a procit az eredeti 1600-ra, és elkezdtem lefelé menni a feszültséggel. Az eredeti 1.5V-ról egészen 1.05-ig sikerült lemenni, és a proci még mindig stabil! Minden elismerésem az Intelé. Ekkor elindítottam egy hardware monitort, és miközben szememet a hőmérsékleten tartottam, lehúztam a proci ventilátorcsatlakozóját. Így üresjáratban meradt 42-43 fok körül. Elindítottam a CPU Stability Testert CPU-heating üzemmódban. Így nagyon lassan, de felkúszott 67 fokig, a riasztási szint alapbeállításon 70 fok. Egyéb programokkal terhelve csak 64-ig megy fel, netezés meg ilyesmi közben 52-53 fokos. És csand van!
A kérdés csak az, hogy hosszútávon (pár év) okoz-e gondot a procinak a néha 64 fok körüli hőmérséklet? (bár, ha minden jól megy, fél éven belül lesz vízhűtés)
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest