Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Hacked_3944
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a részletes és szaki hozzászólásokat. Elég elgondolkodtató a dolog! Luke - ha az MP proci amit ajálottál 1,8GHz-es MP 2200 akkor asszem komolyan elgondolkodok a Dual-os gép felöl. Végülis, mindent összevetve a stabilitás a legfontosabb. Akkor meg nem érdemes kockáztatni, nemde?
Üdv! -
Hacked_3944
csendes tag
OK, OK, OK! :) OK! Ha azt mondjátok nem érdemes, én megértem! Egyébként jó a Dual AMD-is, csak tudnék szereni valahol olcsóbban MP 1600+ procikat... Sajna, mivel az MPX chipset nem jó (összeakad a STORM kártyámmal) akkor csak az Iwill MPX2 alaplapja marad, ami meg 73eFt nettó. Na mindegy.
Akkor máskét tenném fel a kérdést: Melyik a legjobban tuningolható és legjobb ar/tuning P4 proci, amit érdemes megvenni?
Köszi! -
Hacked_3944
csendes tag
Kössz a szakmai jellegű és építő választ! :) :) :)
Egy valamire való Dual alaplap nagyon drága (Tyan-t nem lehet beszerezni, Iwill, stb... méreg drága MPX chipset nem jó, stb...) Mindemellett vegyük hozzá a két db MP proci árát. Ebből a pénzből két gépet is össze lehet rakni. Mindemellett a Dual nem kétszer olyan gyors (legalábbis a dual alkalmazások nagyrészénél), ezt mindenki tudja.
De úgy is feltehetem a kérdést, hogy mennyire lehet stabilan húzni egy P4 2.53 533 -as procit? és mivel?
Köszönöm! -
Hacked_3944
csendes tag
Sziasztok!
Össze kellene állítanom egy konfigot aminek az alapja egy Intel P4 proci lenne, de az volna a lényeg hogy 3-3.3 GHz körül ketyegjen stabilan. :P Tőletek szeretnék kérni építő és szakmai ötleteket, hogy melyik procit érdemes megvenni (én specc. a 2.53-ra gondoltam) amelyiket aztán lehetne stabilan húzni 3GHz főlé. Persze milyen alaplapot és milyen gyártmányú memóriát ajánlotok? Gondolom mondanom sem kell, hogy persze minnél olcsóbb legyen. De mégis a stabilitás volna a fő kérdés. Ennek a gépnek, akár egy szervernek szinte 24-órán keresztül kellene mennie.
Köszönttel:
SoA
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest