- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
d@minator #133 üzenetére
Az ízeltlábúak sem elpusztíthatatlanok, csak sokat bírnak (az egyszerű konstrukciók áldásos hatása). Az otthonra ajánlott kezelést sokszor átvészelik, a rövid életciklusuk miatt pedig nem számíthatsz a hosszú távú károsodásra a szervezetükben.
Simán előfordul, hogy mire egy szobanövényem megjelennek az ózon káros hatásai, már egy újabb pókgenerációt nevelgetsz, amelyik már sosem látott ózont.
MaCS
-
White24
csendes tag
válasz
d@minator #117 üzenetére
Szeretik a nagy szàmokat ez tény . Olcsó és hasznàlható kisembereknek, sok autóban, lakásban jártam már vele ismerősöknél. Ezért ajánlottam nektek aki kipróbálná ezzel nem veszít semmit
Nálam három kicsi gyerek van wc körül állandó vizelet szag volt hiába hipóztuk naponta. 2 kezelés után eltűnt. Autóklíma tiszta már nincs poshadt szaga leállítás után. Tartóssága kérdéses egy szezont kihúz már nyertem. + Költség 1600 Ft volt és 15 perc a kéterest földeltre cseréltem .
-
d@minator
addikt
válasz
d@minator #104 üzenetére
Természetesen van benne ventilátor. A 20G-ECO képei voltak igazán megtévesztőek, mert azokon nem látszódik, hogy lenne [link] .
A nappali kapott 45 percet a 2db 10G-WL géppel (az 20 gramm). A két kisebb szoba egyenként 1x30 percet. Növényt, felbontott csomagolású termékeket kivittem a helyiségekből, biztonság kedvéért a nagy értékű elektronikákat is. Utána 30 perc múlva szellőztetés órákig. A tapasztalat az, hogy ahol sok ruha van ott valamiféle klórszag maradt, illetve a délutáni ózonozás után a paplanból takaróból este is jött az ózonszag, ezért érdemesebb ezt reggel csinálni. Így két nap után frissebbek a helyiségek de úgy gondolom a művelet meg kell majd ismételni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged