Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
"Zaryaval nem lehet meccset nyerni", - azért ezzel vitatkoznék
legnagyobb combok mind Zaryaval születnek (amik el is dönthetnek egy egész meccset 3sec alatt)..roadhog az ultijával azért ilyet ritkán tesz,+ ha van még egy tank a csapatban, akkor könnyebben életben marad egy Lucio mellett mint pl Rein, de gravityvel simán fogható az a néhány sec ami kell, hogy ne érjen oda az egész ellenfél csapat a pontra...de igen most roadhog jobb választás talán (bár Zarya jelentősebb kisebb célpont). Nekem mindkettő bejön
-
saen
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Bizonyos szempontból igazad van, de most mindenki roadhog hátán akar felfelé menni. Meccsek felén valaki mindig instalockolja, én nem fogok érte küzdeni. Játszottam anno sokat, nem az én világom.
Pharahnak adok esélyt, néha már csinálok vele ügyes dolgokat, csak nem vagyok elég konzisztens.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi hangfal építés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TBT