Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
a balance az jó
ha a kakukktojás nem valami nagyon haszontalan herot választ (pl az ilyeneknek szoktam luciót javasolni, vele azért nehéz rossznak lenni, csak életben kell maradnod) mint genji vagy hanzo, akkor azért hozható a meccs
játék elején érdemes a 2 tank 2 healer kombót hirdetni, hátha valaki észbe kap. ha az ellenfél nem hoz azt, akkor nyertetek.(#5200) TiMoN
a helyedben nem support lennék. nem tudom hogy mi történik ezen a rankon, de szinte biztos vagyok, ha hozol egy torbjörnt vagy bastiont, senki nem fog tudni vele mit kezdeni. ugyanez roadhogra, önellátó vagy, nagy sebzéssel.
ha tényleg jobb vagy náluk, supportként nem fogsz onnan kijutni, mert másokra vagy hagyva. ami persze nem jelenti azt, hogy supportként ne lennél hasznos, mert a support nyeri meg a meccset az esetek többségében, de nem ők viszik a hátukon a teamet -
Pocok256
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hyundai, Kia topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- iPad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest