- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
center
tag
és shrek óta tudjuk:
a fülzsír kiváló gyertyaalap:)) -
simonzé
addikt
Elárulom nektek a nagy titkot: A fültisztítót nem agyműtétekhez készítették. Egyetlen feladata, hogy a KÜLSŐ fület tisztán tartsa. A fülkagyló belső részét tisztítja, amit sima mosással nem lehet tisztán tartani. SEMMIKÉPP ne használjátok a fülkagylón 1cm-nél többel túl. Nem túl szép fogalmazás, de aki akarja, érti.
A fülzsír nem azért van, hogy kivegyük, hanem a belső fület védi a fertőzésektől, szennyeződésektől. Ezt kimondottan tilos eltávolítani. :( Ezen a részen le sem tud esni a vatta róla, mert nincs mibe akadnia. Ne őrüljetek már meg, hogy az egyik fületeken betoljátok, a másikon meg kihúzzátok. Csak ésszel, Uraim! -
center
tag
és nem kapar azóta a torkod:) -
yerico
senior tag
Szitu hasonló, unokahúgom ballagására mentünk, természetesen késésben voltunk, mikor bentmaradt a fülemben a vége. Azonnal elnyomultunk a kórházba, kimosták a fülemet, de a nem találták meg. Az biztos, hogy a vatta nem volt a pálcika végén, mikor kivettem. Akkor meg hova lett? Mivel ez már 5 éve történt, és nem süketültem meg, ezért van esély, hogy nem maradt bent.
-
center
tag
nagy ügy, a szomszéd lány a tampont szakította magába... -
Loretto
veterán
ami még klassz volt, bnőm: ''akkor most perelhetem őket?'' :DD
-
_Hunter_
őstag
válasz
loszerafin #23 üzenetére
Na látod ezt nem tudom. Ők nagyon nem jegyezték meg hogy rosszabbul hallanának. De elképzelhető.
-
loszerafin
senior tag
A rádióban volt, hogy az orvosok szerint a fültisztító többet árt, mint használ.
(Pl. kilyukadt dobhártya) -
iguana
őstag
tesco. itt a gond. tartózkodom mindenféle tesco gazdaságos cucctól.
mint mindenhol, szentem itt is számít a quality. -
Sianis
addikt
Csak egy valami...a fültisztítókra rá van írva, hogy csak körkörös mozdulatok a fülkegylóban! Nem kell bedugni a lyukba tövig!
Amúgy tényleg gázos a dolog, de higgyétek el azzal, hogy benyomod a francba azt a vackot, több kárt okozol, mint használsz! Tehát csak finoman! Inkább többet használj el, minthogy így járjál! :( -
-
még annyit, hogy a fület kb hetente 1x kell tisztitani. a többi napon csak fürdés közben amennyire lehet kimosni. az az 1 nap viszont nem nagy veszélyforrás.
strand után pedig vigyázzatok! :Y -
Flashy
veterán
egyszerű a dolog: nem kell fültisztítót használni. amíg beérsz az ujjaddal, addig kell kitisztítani. egyrészt bejjebb úgysem látszik :) másrészt a fülzsír a fül saját öntisztító berendezése, ha még azelőtt kiszeded mielőtt elvégezte volna feladatát az nemjó.
-
ponti_ak
addikt
Én Tesco-sat használok ,de eddig mindegyik OK volt (a ma reggeli példány is.. :) ).
Egyébként a csekkolás tényleg nem hülyeség, plusz én még meg is szoktam fogni a pamacsot, hogy véletlenül be ne csússzon a pálca...
..jaaa, hopgy most a fültisztítóról van itten szó? :DDD
Bocs, elkalandoztam kicsit.. :DDD
MOD: Ja, és persze Jobbulást a fültisztító áldozatainak!
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
Azért végül szerencsére nem lett nagy gáz.
Még anno amikor edzőtáborban voltam az egyik csapattársam éppen a fülét tisztította, amikor valaki meglökte. Az eredmény a fültiszitó szó szerint a fülébe maradt, ugyanis átszakította a dobhártyáját vele. Hát eléggé csúnyán nézett ki, s nem is lehetet valami kellemes érzés.
A barátnődnek meg annyit hogy jobbulást, s majd akkor balcsi?! -
Loretto
veterán
Tudom nevetségesen hangzik de tegnap azért meg voltam ijedve.harkányban voltunk pancsi meg minden(bár nem volt tul jó idő) de azért nem volt rossz.Hazaut pihi mert ugye kiszívja az embert a víz.
Barátnőm elment fürdeni aztán csak annyit
hallok :''Sziveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem gyere gyorsan'' amit látok nagy para az arcán.Mutatja a fültidztítót(tesco) és látom hogy hiányzik a pamacs a végéről. Na mondom még hoszzú nap lesz mert semmit nem láttam a fülében.Aztán a végén a fül-orr-gége ügyeleten kötöttünk ki és ott vhogy kiszívták neki.
Remélem ez intő példa lesz azoknak akik ilynet használnak.Kérlek benneteket ne legyetek restek megnézni hogy rendeben van-e mert nagyon kellemetlenséget tudtok elkerülni.
Remélem nem untattalak nagyon benneteket, további szép napot.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest