- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Kérném segítségeteket. Vállalati Office 365-t használunk intézményünkben, és kb. 2 hete az outlook bezavarodott. Minden elküldött emailnél egy hibaüzenetet dob vissza:
PL: piroska@azonostartomany.hu -> imre@azonostartomany.hu"Az üzenete nem lett kézbesítve, mert a címzett e-mail szolgáltatója elutasította."
Van aki mégis megkapja az üzenetet. A kézbesítetlen üzenetben egy rakás DKIM bejegyzés szerepel. Azonos tartományon belül vagyunk, semmilyen beállítást nem módosítottunk az elmúlt két hétben. -
Sátán44
addikt
Mit kell beállítani, hogy a gmail postafiókom összes emailjét leszinkronizálja, mert most csak félévet szinkronizált és megállt, mintha azt érzékelné, hogy nincs több levelem!?
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #5455 üzenetére
Fire/SOUL/CD köszönhetően sikerült megoldani a problémát:
https://www.google.com/settings/security?hl=hu [link] Itt Letiltáson volt -> ez okozta az egész galibát. Átrakta ENGEDÉLYEZVE és lám, elfogadta a Felhasználónév, jelszó párost. Sikerült beállítani a levelezést.
Nagyon köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #5461 üzenetére
Akkor hogy kell engedélyezni? Ez mit jelent akkor?Ui: Próba
Ui: Ugyanúgy bejelentkezési hiba
Az én gmail beállításomban úgy van, ahogy az első képen látható és mégis működik a bejelentkezés és a szinkronizálás is.
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #5459 üzenetére
Hol van letiltva? Én ezt látom: 1. Állapot: A POP protokoll engedélyezve van minden levélre.
Az enyém is így van beállítva és jönnek mennek a levelek.Ui: Most is próbálkozom az enyém mellett beállítani a főnök levelezését, de csak hibára fut a bejelentkezés.
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
A főnökömnek az Outlook 2010-ben szerettem volna beállítani a gmailes levelezést, de helytelen felh.név és jelszó hibát ír, miközben a webes felületen minden gond nélkül beenged. Kipróbáltam a saját levelezésemmel azt simán engedi beállítani (szintén gmailes cím). Webes beállításokat átnéztem, pontról-pontra megegyezik az enyémmel. Mi lehet a gond?
-
Sátán44
addikt
outlook 2010 minden indításnál az alábbi üzenetet kapom:
A tanúsítvány lejárt vagy már nem érvényes
Mit és hol kell beállítanom, hogy ez eltűnjön?
-
Sátán44
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2182 üzenetére
Nagyon köszönöm
Sikerült!
Régebben csináltam gmailos mailt és előkerestem a felh. és jelszavam.[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Szeretném az Outlook 2007-et beállítani,ami több kevesebb sikerrel megy.
Van egy "légből" kapott netem, amihez van router hozzáférésem is.
Beállításaim:
bejövő üz: freemail.hu
kimenő: mail.t-online.huA bejövő levelek kiszolgálójával azonos... itt pipa bent van
A speciálison belül már próbáltam mindent,de nem megy.
Leveleket kapok,de küldeni már nem küld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vírusirtó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 1 / 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron