Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezeket hagyom a fenébe. Volt olyan hely, ahol nem fogadták el a outlook levelezőt. Meglepett nagyon.
Havonta egyszer megnézem és kész. A szolgáltató lejáratta magát. A progi is kínosan pocsék. -
Az Outlook - ki kell mondanom - egy kalap szar.
Napok óta baszik szinkronizálni. Szerinte nincs netem... Aha.. Akkor hol írok most?
Pár próbálkozás után befejezi és csak újraindulás után hajlandó megint csinálni kíséretet...
Ami persze sikertelen...
Majd kitalálta, hogy az új kinézet (minmál, kusza, pocsék méretezés) helyett nocsak, van régi is - visszavált... Ami szintén nem szinkronizál.
Ez a program egy rossz vicc. -
Azért ez szép teljesítmény.
-
-
válasz
BigManus #8863 üzenetére
Elég önálló vagyok és szemfüles. Újrakezdtem a beállítások átnézését.
Kezdtem azzal, hogy a Surface szoftvert is bekapcsoltam. És beléptem a microsofthoz is.
Jött a szokásos csuklás.
Innentől kezdve a beállításokban feltünt, hogy a E-mail hozzáférés ki volt kapcsolódva.
Ahogy átkapcsoltam, elkezdtek ömleni a levelek.
Most arra gondolok, hogy az új kinézetű Outlook kinyírása büntiből kikapcsolta a beállítást. Én ugyanis ennek a közelébe sem jártam a gép megvétele után.
Nagyon rafkós! Droidnál már megszoktam, hogy gyomlálni kell a frissítések után. -
Sziasztok!
Rákerestem erre a topikra. Igyekeztem tájékozódni, de mivel egy megoldási kísérletre sem jött el a megoldás - hozzátok fordulok.
Eddig szép nyugodtan tette a dolgát... Majd a géphez adott Outlook meg akarta újítani magát. Sosem engedtem.
De egyszercsak csuklott a gép egyet és lőn - telepítette a friss, rettenetes, kusza - használhatatlan és áttekinthetetlen új szoftvert.
Mivel a trágya kinézettel napi 1-2 hirdetés is érkezett - visszaállítottam a kényelmes, megszokott régire.
Innentől javítást kért és február közepe óta nem kisérelt meg levelet sem letölteni. Se ki - se be!
Elvégeztem a javítást... Vagyis kattintottam a javítás gombra... ami nulla visszajelzést adott.
Semmi reakció.Mit lehet még csinálni? Abszolut semmi változást nem látok sehol. Kapcsolók maradtak, beállítások szintén. Van ami eddig sem volt bekapcsolva soha, így nem a játék optimalizáció és felolvasás a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest