Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Rákerestem erre a topikra. Igyekeztem tájékozódni, de mivel egy megoldási kísérletre sem jött el a megoldás - hozzátok fordulok.
Eddig szép nyugodtan tette a dolgát... Majd a géphez adott Outlook meg akarta újítani magát. Sosem engedtem.
De egyszercsak csuklott a gép egyet és lőn - telepítette a friss, rettenetes, kusza - használhatatlan és áttekinthetetlen új szoftvert.
Mivel a trágya kinézettel napi 1-2 hirdetés is érkezett - visszaállítottam a kényelmes, megszokott régire.
Innentől javítást kért és február közepe óta nem kisérelt meg levelet sem letölteni. Se ki - se be!
Elvégeztem a javítást... Vagyis kattintottam a javítás gombra... ami nulla visszajelzést adott.
Semmi reakció.Mit lehet még csinálni? Abszolut semmi változást nem látok sehol. Kapcsolók maradtak, beállítások szintén. Van ami eddig sem volt bekapcsolva soha, így nem a játék optimalizáció és felolvasás a baj.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz BigManus #8863 üzenetére
Elég önálló vagyok és szemfüles. Újrakezdtem a beállítások átnézését.
Kezdtem azzal, hogy a Surface szoftvert is bekapcsoltam. És beléptem a microsofthoz is.
Jött a szokásos csuklás.
Innentől kezdve a beállításokban feltünt, hogy a E-mail hozzáférés ki volt kapcsolódva.
Ahogy átkapcsoltam, elkezdtek ömleni a levelek.
Most arra gondolok, hogy az új kinézetű Outlook kinyírása büntiből kikapcsolta a beállítást. Én ugyanis ennek a közelébe sem jártam a gép megvétele után.
Nagyon rafkós! Droidnál már megszoktam, hogy gyomlálni kell a frissítések után.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz Polarstar #8864 üzenetére
Óh, de szép kis program!
Tegnap letöltötte a fontos leveleket. Ma bezzeg újra eljátszotta a nagy javítani kellene drámát.
Ez egy hulladék!
Nagyon bosszant, hogy ennyire hülyének gondolják a felhasználót. Eddig minden ment 2 évig. Most mi a nem jó?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Azért ez szép teljesítmény.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Az Outlook - ki kell mondanom - egy kalap szar.
Napok óta baszik szinkronizálni. Szerinte nincs netem... Aha.. Akkor hol írok most?
Pár próbálkozás után befejezi és csak újraindulás után hajlandó megint csinálni kíséretet...
Ami persze sikertelen...
Majd kitalálta, hogy az új kinézet (minmál, kusza, pocsék méretezés) helyett nocsak, van régi is - visszavált... Ami szintén nem szinkronizál.
Ez a program egy rossz vicc.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje