Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
Üdv!
Nos volna egy Ergenic Wireless Routerem (4port és egy wifi ). Simán kábellel van elosztva a net ( T-online "1Mbit"). Kb fél éve osztom vele a netet de eddig nem volt gond, de most kb egy hete jelentekezett a "porbléma" mert ha a másik gépen netezik valaki akkor Én nem tudok játszani mert iszonyatosan belaggolok. Eddig lehetett normálisan netezni és játszani de most nem lehet sőt ha a másikon simán neteznek belassul a letöltésem is
Mi lett vele?mod: hopp, pont egy hete van Striker Extreme lapom és azóta csinálja valaminek lehet köze hozzá? ( azelőtt P5K Deluxe volt és semmi gond nem volt )
[ Szerkesztve ]
-
rolko
őstag
Hali mindenkinek!
Abszolút nem vagyok otthon ebben a hálózat témában, ezért kérnék egy kis segítséget. A téma az hogy van 2 asztali gép (egyiken XP, másikon Vista Ultimate) és egy noti (XP) itthon, routerrel vannak összekötve. A noti az wlan-ról veszi a netet. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy tudjak másolni a gépek között adatokat (film,játék,stb) ? -
rolko
őstag
Sziasztok!
Azon gondolkodtam itt az éjszaka hogy lehet-e olyat csinálni hogy veszek egy hálózati adat tárolót és azon menne a letöltés, anélkül hogy menne a gépem. Meg lehet ezt valósítani? Meg hogy mennyen az MSN? Mert a hálózathoz nem nagyon értek -
rolko
őstag
Sziasztok!
Valaki használ otthonra terminál klienst? Ez a dolog érdekelne hogy is működik valójában, mennyire valósítható meg. Kínai piacos oldalakat böngészve láttam 50$ nagyságrendbe terminálokat aztán beötlött hogy vajon miként megy ez és talán jó lenne itthonra egy (költséghatékonyság). Van itthon tesóm gépe Win7el, az lenne a host gép én meg az user. Szinte csak netezek, néha kicsi játék.
Milyen szoftveres háttér áll egy ilyen rendszer mögött? Illetve tudnám -e arra használni amire szeretném?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest