Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru95
csendes tag
Sziasztok!
A T-home adott egy D-link DMC704 típusú routert amin be szeretnék állítani egy gépnek statikus IP címet. Nem találom hogyan tudnám megcsinálni.
A Wake On Lan-hoz kellene egy statikus IP cím a gépnek. Amikor kikapcsolom a gépet még működik, de ha több időre van kikapcsolva a pc már nem tudom felébreszteni.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
pcguru95
csendes tag
D-link DMC704 típusú routeren be tudok állítani IP broadcastot? Szeretném beállítani a wake on lan-t de csak akkor megy ha fix IP-t adok meg, amit meg elfelejt a router mert nem lehet beállítani statikus IP címet. Próbáltam a port forwarding-nál beállítani a megfelelő portokra a 255.255.255.255 vagy a 192.168.0.255 Ip címet, de így meg egyáltalán nem tudtam bekapcsolni a gépet neten keresztül. Szerintetek mit tudnék csinálni? Köszönöm előre is.
-
pcguru95
csendes tag
Sziasztok!
D-link DMC704 típusú routeren be tudok állítani IP broadcastot? Szeretném beállítani a wake on lan-t de csak akkor megy ha fix IP-t adok meg, amit meg elfelejt a router mert nem lehet beállítani statikus IP címet. Próbáltam a port forwarding-nál beállítani a megfelelő portokra a 255.255.255.255 vagy a 192.168.0.255 Ip címet, de így meg egyáltalán nem tudtam bekapcsolni a gépet neten keresztül. Szerintetek mit tudnék csinálni?
Köszönöm előre is. -
pcguru95
csendes tag
válasz Gubek-Einste #31228 üzenetére
A T-home-os routeren be kell állítani port forwarding-ot vagy töröljek minden beállítást rajta és csak a saját routeren állítsam be?
-
pcguru95
csendes tag
válasz Gubek-Einste #31245 üzenetére
Elsőre a saját routeren állítottam be a No-Ip-t. Most átállítottam a külsőre. A port forwarding-ot hogyan kéne beállítanom a két routeren? Jelenleg úgy csináltam hogy a külső routeren a 7-9 és a 3389-es portot átirányítottam a saját routerre és ugyanezeket a portokat beállítottam a saját routeren a gépemre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest