Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
pl: hihabites hálókátya dobozán, utasitásaiban
csomó weboldlaon, és többen is irták hogy vat5e megy
Na mindegy
Estére szerzek egy cat6 kábelt
Ugye egyenes kábel kell hozzá?ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
rdi
veterán
ne haragudj meg, de teljesen normális a hozzászólás. Ugyanis célszerű az első hozzászólással kezdeni.
Gendo: csinálj először egyszerű fájlmegosztást. Nézde meg., hogy a vendég fiók mindkét gépen engedélyezve van-e (gyakran alapbólle van tiltva).
Ezután célszerű megnézni, hogy a vendég fiók nincs -e a tiltottak között a biztonsági beállításokban.
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
Gendo
csendes tag
Üdv... egyáltalán nem értem miért lett volna újonc húzás, ráadásul a wifi topicból irányítottak át az első hozzászólás elolvásására. Kit érdekel hogy mi a topicban az ezer nemtomhányadik hozzászólás, a topic fő témájának az 1 hozzászólásnak kell lennie.
Egyébként meg már több éve vagyok a prohardveren, csak felhasználó nevet váltottam.
Ahelyett hogy segítettél volna és épkézláb hozzászólást írtál volna, csak annyit tudtál hogy ''LOL'' - na látod ez az újonc hozzászólás ;) -
Truman
senior tag
válasz fero02 #11184 üzenetére
Igen a tűzfalbeállítások bekavarhatnak, továbbá célszerű az összes számítógépet ugyan arra a munkacsoportra állítani (a Számítógépek nevei viszont nem egyezhetnek meg). Ezeket módosítani a Vezérlőpultban a rendszerbeállításoknál tudod.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
ko9
addikt
válasz fero02 #11202 üzenetére
Én forrasztottam.... Nincs hozzá fogóm
Amúgy meg amint írtam, a ping megy. Csak másse
Ja és a router is látja a két gépet, mert a naplózásba ottvan, hogy a DHCP kiosztja a két címet...[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dredbiro
senior tag
válasz fero02 #11206 üzenetére
nem automatán kapcsolodik fel,hanem mikor bekapcsolom a gépet ,mindent betölt akkor engedélyezem az alaplapi hálókártyát,majd a szélessávú kapcsolatra nyomok egy jobb klikket,ott bejön az ablak a felhsználónévvel és a jelszóval,majd nyomok egy castlakozást és így lesz netem,bár most lehet hogy ugyanazt mondtam el mint te
igen,a laptop a wifire felcsatlakozik szó nélkűl,de valamiért nincs rajta netkapcsolat,és ezt nem értem hogy miértGood hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
válasz fero02 #11210 üzenetére
megpróbálom így is,hátha működni fog.
De lenne még pár kérdésem
1.a quick setupban amikor a pppoe kapcsolatot jelölöm be,ott megadom a user nevet és a jelszót,emlékezetem szerint van még olyan hogy keep-connetc,manual connect,és auto connect,a szerény angol tudásom szerint az auto connect lenne az a beállítás hogy a ruter tárcsázzon be auton,de javítsatok ki ha tévedek
2.az asztali gépen ahogyan írtam is van net,de a ruteren nem világít a pppoe led,mert a ruter kézi könyve úgy írja,hogy ha világít akkor van aktív dsl kapcsolat,ha villog,akkor a dsl próbálja a kapcsolatot létrehozni,ha nem világít akkor nem aktív a kapcsolatGood hunting,STALKER !
-
legenda
válasz fero02 #11229 üzenetére
folytatok titkos kommunikációt - mint sokan mások is -, viszont le is védem rendesen a wifi hálózatomat! a wpa2 - aes párosítás egy húzós jelszóval, egyenlőre még nem könnyen törhető, sőt! ráadásul csak akkor megy itthon a netes hálózat/wifi, amikor ténylegesen netezek is, máskor kikapcsolom az eszközöket, szóval ember legyen a lakókocsijában, aki sok - sok évre ideköltözne a ház elé, hogy megpróbálja feltörni a hálózatomat...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Asztee
aktív tag
válasz fero02 #11301 üzenetére
Jó ,köszi,de milyen típus,gyártmány,márka,meg mi az amit minden képen tudnia kell ?
Annyiféle rövidítést lehet itt olvasni DHPC, PPPoE, STB ? Ezekről nem tudom,hogy melyik az ami fontos és melyik amelyik nem. Ajánljatok konkrét típusokat ! Köszi.''A világon 10 féle ember létezik : az egyik ismeri a kettes számrendszert a másik nem."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs