Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Sziasztok
Feleteszem itt a kérdést hátha.
Vki tudna kérlek segíteni merre induljak el, LAN problem, méghozzá hogy kurva lassú az otthon helyi háló.
Win10 laptop meg Win10 asztali (otthoni csoportban mindkét gép) gépek között cat6 kábelekkel helyi hálóba bekötve a digi ONTbe (huawei HG8247H, 3 portom aktív rajta és megy a wifi is alapból) A két gép között az adat átvitel 6-8MB/s, mindkét gépen OFC gigabites hálókártya van és az adapter állapotánál is a csatlk. sebességet 1 gigára írja mindkettőnél, ez a 6-8 mega/s elég tré...
Van vkinek ötlete mi a szar van? Ha nyomok egy speedtestet 800-900 megabitet ír/sec, mindkét gépen simán jön le a netről 40-50MB/sec fizikailag is ha vmit töltök, sőt, meghát a torrentek is gyünnek többtíz megákkal, szóval wtfnézegettem ezt de ez nem segít rajtam >> [link]
meg vhol írtak egy ilyet is "One other setting that is recommend to be disabled/uninstalled is the SMB 1.0 under windows features." de sajnos ez se jött be....
próbáltam azt is hogy auto-ról átrakban 1gb full duplexbe mindkét gépen a hálókártyát de nincs változás
Köszi a helpet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Formula-1
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Battlefield 7
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest