Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
suti237
csendes tag
válasz
VeryByte #25872 üzenetére
A kábelen még jól mennek a dolgok igazából, a legtávolabbi a media box, meg a tv van kicsit belassulva de az átmegye egy switehne meg még egy routeren, meg 10+ méter kábelen. Az a baj, hoyg a wifis eszközök haltak le teljesen ahogy bővült a rendszer kábelesen.
A kiosztható ip tartomány pedig annyi, hogy korlátoztam, a router milyen ip tartományban oszthatja ki az ip címeket. most emeltem meg így 52 eszköz csatlakozhat elvileg. eddig 20 volt , csak a másik router is DHCP-n osztott (ugyan abban a tartományban) ezért ott eltoltam a kezdő ip címet , hogy ne próbáljon meg mind a 2 router azonosat kiosztani. Ezért jóval magasabbra emeltem. Meg át kellet lőni a másik router elérési útját is mert addig meghülyült a háló, mert nem tudta melyik routerre csatlakozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Formula-1
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest