Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekes kérdést szeretnék feltenni kíváncsi lennék kinek milyen ötlete lenne.Röviden felvázolva: Adott egy ismerősöm akinek internetkapcsolata van és én tőle 100m távolságra lakom az lenne a lényeg hogy tőle a jelet eljuttassuk hozzám. Megoldható lenne hogy akár a mi lakásunkban is legyen wifi kapcsolat?
Arra gondoltam hogy egy erős antennát egy routerre kapcsolnék ami az én lakásomban van és esetleg veszi a jelet 100méter távolságból,majd jelismétléssel továbbítanám a jelet és úgy osztanám meg a wifit a lakásban viszont nemtudom hogy ez kivitelezhető lenne e? Az is lehet hogy az elméletem óriási baromság, ezért is szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnám kivitelezni ezt? Remélem hogy nagyjából érthető hogy mit szeretnék. Előre is köszönöm Üdv Áki!
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest