- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekes kérdést szeretnék feltenni kíváncsi lennék kinek milyen ötlete lenne.Röviden felvázolva: Adott egy ismerősöm akinek internetkapcsolata van és én tőle 100m távolságra lakom az lenne a lényeg hogy tőle a jelet eljuttassuk hozzám. Megoldható lenne hogy akár a mi lakásunkban is legyen wifi kapcsolat?
Arra gondoltam hogy egy erős antennát egy routerre kapcsolnék ami az én lakásomban van és esetleg veszi a jelet 100méter távolságból,majd jelismétléssel továbbítanám a jelet és úgy osztanám meg a wifit a lakásban viszont nemtudom hogy ez kivitelezhető lenne e? Az is lehet hogy az elméletem óriási baromság, ezért is szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnám kivitelezni ezt? Remélem hogy nagyjából érthető hogy mit szeretnék. Előre is köszönöm Üdv Áki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest