Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Sziasztook
Bonyolultnak tűnő egyszerű kérdésem lenne
Szomszéd és nálunk jelenleg 1-1 külön internetelőfizetés működik, sajnos még van hűség. Viszont jött egy új szolgáltató, persze sokkal jobb sávszéllel és árral. Mivel a mostanit nem biztos hogy le tudjuk mondani, de megeshet, ezért arra gondoltunk, hogy ketten előfizetünk egyre az új szolgáltatónál
Hogyan osszuk meg ezt az új internetet, hogy mellette menjen külön külön a másik internet is
Ha információim igazak, akkor van olyan router amelyben két Wan port van, így arra gondoltam, hogy
Bekötik hozzánk az új netet, veszek egy ilyen routert, egyikbe megy az új net, a másik wan portba pedig a régi, ezzel nálunk megoldva
A router egyik Lan portjából pedig átmegy a szomszédba az új internet, és nála is beszerzünk egy ilyen 2 Wan portos routertEz így életképes ?
Egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest