Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kahva
tag
Sziasztok, a minap vásároltam egy Xbox-ot.
Nem is volt vele gond egészen addig amíg nem kellet wifi ről ethernet-re váltanom vele (hogy gyorsuljon az adatmásolás).
Ekkor ugyanis nemvolt képes normális IP címet lekérni a routertől (169.254.168.81) a maszkot 255.255.0.0 -ra tette az átjáró pedig 0.0.0.0 -ra.
Próbálgattam manualban is állítgatni de csak annyit tudtam elérni hogy FTP-n keresztül rátudtam csatlakozni (internet még ekkor sem volt az xbox-on) a laptopról de arról is csak úgy hogy a laptop wifi-vel volt csatlakozva a routerhez, ha a laptopot is ethernet -re tettem ismételten nem tudott csatlakozni. Azért lenne fontos hogy mind a 2 gép mennyen ethernet ről mert az 1mbit / s- es wifit átvitel nagyon lassu a nagy tartalmak másolásánál.Valakinek esetleg lenne ötlete ? Már teljesen tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Formula-1
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest