- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
válasz
wyvonne4 #8616 üzenetére
„Érdemes elolvasni a kommenteket. Srác 0.99 EUR-ért vásárolt Gog.com-on aztán a megerősítés már 99 euróról szólt. Inkább nem kockáztat az ember. Valszeg csak a program bugos”.
„Ja
Ahogy emberünk is írta, nem kezelik értelmesen a tizedesvesszőt... Valszeg csak UI bug a smarthulladékon belül, de hát basszus, egy BANKnál hogy lehet ilyesmit csinálni? Még ha csak UI bug is, ezért fejeknek kéne hullnia.”Ez nem egy bug, hanem egy tipikus csalási mód.
Pont tegnap este tettek fel a YT-ra egy videót egy, amelyben egy digitális nyomozó beszélt többek között erről a csalási módról. Csalók feltörik a honlapot, ahol a terméket árulják és amikor a vevő fizet, a fizetés során átírják a fizetési összeget, úgy hogy valójában pl. a 0.99 USD helyett 99 USD fizettetnek ki vele. Amúgy a srác magyar és nagyon sikeres, több világcégnek is segített már. 500 milliós, több ezer milliárdos (USD) csalási ügyek felderítése során.
Megnézhető:
Aki elkapja a csalókat -
Tyca
senior tag
válasz
wyvonne4 #8616 üzenetére
Masik bug: 1 hete nem sikerul beallitanom az 5 ATM csomagot, tudnak a hibarol es allitolag javitjak is, kosz...csak kozben kifutottam az idobol, es igy nem tudok (vagy csak durva koltsegen) egy nagyobb osszeget felvenni januarban. Helpdesk tanacsa: vegyem ki a penzt, majd reklamaljam vissza a koltseget
-
raziel01
veterán
válasz
wyvonne4 #8612 üzenetére
Érdemes elolvasni a kommenteket. Srác 0.99 EUR-ért vásárolt Gog.com-on aztán a megerősítés már 99 euróról szólt. Inkább nem kockáztat az ember. Valszeg csak a program bugos.
Szerencsére nekem a Telekom számla ráér még 2 hétig. Addig meg csak megoldják a problémákat. Emagos rendelést meg legfeljebb most nem fizetem ki kártyával hanem utánvét és kész. -
DS39
nagyúr
válasz
wyvonne4 #8588 üzenetére
az várható volt, hogy nem lesz zökkenőmentes az átállás az összes banknál és kereskedőnél, főleg, hogy az indulás nem munkanap.
viszont én azt nem értem, hogy az OTP ezt már november 2-től bevezette, és akkor működött is, aztán a kereskedők (vagy a simple?) ezt nem használták, mert még nem volt kötelező?
iCsekk a novemberi indulás után kért telekódot, és a szerencsejáték is, de pl. a december elején befizetett csekkeknél már nem kért semmit, és tegnap utóbbi sem. Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest