Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poppy
csendes tag
Most tényleg én vagyok, nem Sick Boy. Ő lábra sem tud állni. Jelenleg 39 fokos a láza. Egész nap alszik. Talán a bécsi linzer, ami a hűtőben várja, majd meghozza a kedvét a felépüléshez.
Remélem holnap a normális dokija kezd majd vele valamit.
Jobbulást Neked _az, és Nekes is Sick Boy (bár remélem ezt Te ma nem olvasod el)! -
Poppy
csendes tag
Csá!
Az ügyeletre menet láttam apádat a kapuban, ahoigy átveszi a halom megrendelt pizzát. Miva'? anyádnak nem volt kedve főzni ma?
Megvan a Trainspotting, meg a dogma, brutál
Influenza. Influezna baszki influenzás vagyok, erre felír nekem Hyperolt. Hábazz régen a fiatalok azzal szőkítették a hajukat!
Meg algot... ja mellesleg meg sem vizsgált, hozzám sem ért. Marha jó...
egyetlen vényes gyógyszart nem írtak fel az ügyeleten, úgyhogy ami a szekrényedbe' van azt köszönöm szépen...!
Bazz én most Sick Boy voltam, csak bejelentkezve maradt Poppy neve ááááááá
[Szerkesztve] -
Poppy
csendes tag
Sick Boy-t is ma reggelre döntötte le a lábáról valami gyilkos kór. Csütörtök óta megfázásos tünetei vannak. Most meg iszonytos állapotra ébredt. Fél óra győzködés után most talán hajlandó elmenni az ügyeletre. Ahogy olvasom sok értelme nincsen, de talán ő szerencsével jár.
Egyszer nekem is felírt (illetve javasolt) a házidoki egy rakás vény nélküli gyógyszert megfázásra. 4 nap alatt meggyógyultam, igaz 5000 Ft-t hagytam a patikában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest