Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

válasz csaba951 #2085 üzenetére

Üdv srácok!

csaba951:

Igen, tökéletesen igazad van, én már készültem is azzal, hogy a számlákat!, a személyimet (születési év/név), és a játékokat a kulcsokkal együtt bármikor az EA rendelkezésére bocsássak. De nem kellett, mert mint már te is említetted, a fontos ez volt:
    1. eredeti email cím, név, adatok, nick
    2. regisztráció időpontja (ugye már mondtam, a szerverek indulása előtt 2 nappal telepítve és aktiválva volt a játék, Limited Edition)
    3. én mindegyik kulcsot bediktáltam

És nem, nem ismerjük egymást, még az kéne, itt a spanokkal alaposan meggyűlne a baja...lakótelepen nőttem fel... :DDD
    Múlt héten kezdődött az egész, egy egyszerű tolvaj/csaló/hacker, nem érdekel ki volt az.

Mindenki másnak, aki próbált segíteni, tanácsot adni, vagy csak meghallgatott, és persze neked is:

A LÉNYEG:

Nem jött több zavaró email.
    A fiókom újraindult.
    Mellette záradék van, mely tartalmazza a történéseket, egy biztonsági kérdést, melyet a magyar support állított be, az összes eredeti személyes és játékadatot, és hogy csak a magyar support rendelkezhet a fiók felett! Tehát nem megyek ki például Palermóba, hogy onnan BF3 multizzak... :)

És mi történt a fiók zárolása közben? A fehérorosz oldalon 4-szer, NÉGYSZER próbálkozott chat-elni az ottani supporttal a rabló, de NEM tudta igazolni az adatait, állítólag küldtek neki egy hatósági eljárásról szóló üzenetet, ekkor lépett ki az EA chat programból.

Hát persze a puding próbája az evés.
    Ma és a héten nyúzva lesz az Origin, fiam örül, multizhat egy nagyot.
    Aztán meglássuk, hogy milyen okos a tolvaj, milyen határozott az EA.
    Amúgy megnyugtattak, még egy támadás, és mindegyik játékhoz új kulcsot adnak, új nick-el, jelszóval, csak éppen akkor lenullázódik minden. Nem baj, küzdhet akkor megint a fiam. :D

Ezúton is köszönök mindent Balázsnak és Beának az EA Supportnál, bár gyorsabban is lezavarhattuk volna ezt, a zárolást, záradékot már pénteken megtehették volna, de nem baj, ha innentől minden jó lesz, akkor :
    - Örülünk, Vincent. :D

És mindenkinek köszönök mindent, tanácsot, ötletet, véleményt!!! :R
    Remélem, nem lesz több gond, ha igen, úgyis írok, mert az olyan jó... :) :))

Új hozzászólás Aktív témák