Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Erről a Bioware accountról nem is tudtam. Az e-mail és a jelszó valóban jó volt, csak a felhasználónevet és avatart kellett kiválasztani. És persze, hogy feliratkozok-e a ME vagy DA hírlevélre. Kicsit olyan volt mint a The Sims 3-as regisztráció, ott is ki volt töltve előre az adataim egy része.
Nemrég tettem fel a Steamről a korábban megvásárolt ME2-t. Ott nem hívták fel a figyelmem arra, hogy a Cerberus Networkhöz az Origines adataimat írjam be. Ezt azért aggályosnak tartom, hiszen ha nem így csinálod, akkor utólag már nem lehet helyrehozni. Tiszta szerencse, hogy nem foglalkoztam a játékhoz kapott DLC-vel, mert most nem az én accountomhoz lenne kötve.
Korábbról van egy Bioware accountom, onnan egy sapkát rendeltem, de ezek szerint azt nem fogom használni a jövőben...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest