- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
amit akarsz
aramerosseget(AC/DC), feszultseget(AC/DC), ellenallast, szakadast (sipol ha van osszkottetes), megnezo jo-e a tranzisztor, meg meg ilyeneket
neked csak a fesz/aramerosseg kell a ledcserehez ha esetleg ezek merese sem egyertelmu kapd elo a hetedikes fizikakonyvet (mit sorosan, mit parhuzamosan)
meres: begugod a ket magzag egy-egy veget a muszerbe (egyik negativba, masik a pozitivba mert az egerben egyenaram van), masik vegeiket pedig a led labaihoz pakolod a fizikakonyvben leirt modon
OFF hol a kep az alairasodbol? -
VladimirR
nagyúr
olyan eszköz, ami úgy néz ki, mint...
mint mondjuk kapj elo egy mediamarkt/elekrtoakarmi katalogust es megkeresed, kell lenni benne
akkora mint egy szamologep
van rajta egy tekero (funkicovaltas), meg egy digitalis kijelzo
vagy: van rajta sok csatlakozo a drotoknak (funkciovaltas), meg valamilyen kijelzo
és arra való, hogy...
ellenallast, feszt, aramerosseget... mersz vele -
VladimirR
nagyúr
legjobb, ha szerzel egy multimetert es kimered a feszt/aramerosseget, aztan ennek megfelelo ledet kersz, vagy ha nincs akkor trukkozol egy ellenallas beiktatasaval
es ami fontos: K@RV@ eros eledet kerj, mert az eredeti mindennelm erosebb
es az eredeti ledet MINDENFELEKEPPEN tartsd meg!!!
egyebkent meg telleg utolahg irtam oda, mert csak kesob lattam Cathfaern hozzaszolasat
(mod) rulezzzz
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
szetszedtem
regi led ''ovatosan ki'' (ertsd: majdenem leteptem a nyakrol a vezetoreteget)
uj led be, kicsit oszzemaszatoltam onnal
eger oszzerak
eger szetszed (gorgobol kimaradt a drot, ami miatt akadozva forog, vigyazz met konnyen elpattan szetszedeskor)
eger osszerak
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=2317
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Hidd el, akkor mér megtettem volna
Btw. annyi tudok segíteni, hogy lehetséges ez a fajta módosítás, de ilyenkor az egér érzékenysége csökkeni fog (nem hülyeségből használnak pirosat). Hogy ez mennyire észrevehető, azt már nem tudom. Illetve arra ügyelj, hogy egy kék lednek más feszültség/áramerősség szükséges, így ezt is meg kell oldani (azaz nem lehet kivenni a piros ledet s csak úgy betenni helyére a kéket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest