Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kigyodoki
tag
Na, most van egy pici nyugi!
Nos a játékot alapjában tekintve, nagyon taktikusra csinálták meg. Ven-e benne lehetöség? Szerintem van. Föleg az olyanoknak, akik unják az állandó, ész nélküli lövöldözést, és egy kicsit gondolkodó játékkal szeretnének játszani.
Az, hogy melyik állóm guggoló alakot mondod, azt nem tudom... Bal alsó sarokban van a Te jelenlegi testtartásod, tehát állsz, guggolsz, vagy éppen fekszel-e. Bal felsöben a squad emberi vannak, tehát Te, a 2 lövész és a medic.
Menteni csak a checkpointnál lehet, illetve automatán ment, azt Te nem tudod befolyásolni.
Medicet hívni. Egyszerübb, ha nyomsz egy F2-öt (Nálam legalábbis azon van), elöveszi a medic-kittet, és nyomsz egy tüz gombot addig, amig a kis kör véget nem ér, és saját magad gyógyítod.
Hogy jó-e a játék? Sokan az ARMA II-vel hasonlítják össze, de szvsz annak az irányítása bonyolultabb, illetve nehezebb a játékmenet is. De ki mit szeret. Nekem nagyon bejött ez a játék, csak kevesen fedezték fel.
üdv,
Doki
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest