- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moho.Jojo
csendes tag
Tegnapi NWEC NEW felvétel. 40000 bittel. Minőségcentrikusan.. Mikor megyek autóval, homályos. Bizonyos részeknél lagg. 01:01:40. Sok ilyen lagg van. És már tényleg mindent átzongoráztam.. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PCO3fVTD-UI&feature=emb_logo
Mindent kipróbáltam már.. írtam kicsit lejjebb mint teljes történet. Processzorral jó felvenni, de 30fps-el kevesebb van a játékban, vagyis FiveM-ben.. Valami baj van a videókártyával?
Köszönöm! -
Moho.Jojo
csendes tag
válasz
bobalazs #151 üzenetére
bobalazs.
Igen. A geforce experience full. Az szép kép, és a hang is ugyan az.. De. Youtubera streamelek a héten. Heti kétszer. Kell a Streamlabs funkciói, így sajnos ezzel a programmal kell beállítást találnom.
"game capture, és full screen application vagy direkt a játék exéje beállítva "
Ezt pontosan hogy érted? -
Moho.Jojo
csendes tag
Sziasztok srácok, MOHO JOJO vagyok! (Roland) Kezdem is a kérdésemmel, mert azért vagyok itt, hogy segítséget kapjak, mert hát kicsit unom a banánt 3 napja.. Számítógép: Ryzen 7 - rtx 2070x - 32 giga ram - 900mb/30mb internet. 3 napja szenvedek, hogy képernyő felvételt tudjak felvenni. 5 hónapja, sima OBS-el ment. GTA 5 Roleplay játékban. Tűéles kép, nem laggolt. 3 napja ugyan ezt szeretném, vagyis próbálkozok Streamlabs OBS-el. De ugyan úgy sima OBS-el is megpróbáltam. Eredménytelenül.. Bárki, aki TÉNYLEG ért hozzá, segítsen. Megpróbáltam a videó által is: [link] Régen működött! De már nem.. Jelenlegi beállítás a képen. Igen tudom, mindenki felkapja a fejét egyből! Úristeeen Moho, hát azért nem jó, mert processzorral veszed a kijelző felvételt!!! Videókártyával is próbáltam, 15000 bittől, 180.000 ezerig, 10000-sével! Ötször rosszabb. Gép legjobb teljesítényem, háttérben Steam fut, a FIVEM, meg a Discord. Más a netet nem használja. Internet kábeles, 1Gbs-os. 2 napig Bios frissítés előtt ugyan úgy nem értem el eredményt. Lett Bios frissítve. Ugyan az.. Szerintem feladtam.. Segítsetek. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BestBuy topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest