- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moho.Jojo
csendes tag
Tegnapi NWEC NEW felvétel. 40000 bittel. Minőségcentrikusan.. Mikor megyek autóval, homályos. Bizonyos részeknél lagg. 01:01:40. Sok ilyen lagg van. És már tényleg mindent átzongoráztam.. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PCO3fVTD-UI&feature=emb_logo
Mindent kipróbáltam már.. írtam kicsit lejjebb mint teljes történet. Processzorral jó felvenni, de 30fps-el kevesebb van a játékban, vagyis FiveM-ben.. Valami baj van a videókártyával?
Köszönöm! -
Moho.Jojo
csendes tag
válasz
bobalazs #151 üzenetére
bobalazs.
Igen. A geforce experience full. Az szép kép, és a hang is ugyan az.. De. Youtubera streamelek a héten. Heti kétszer. Kell a Streamlabs funkciói, így sajnos ezzel a programmal kell beállítást találnom.
"game capture, és full screen application vagy direkt a játék exéje beállítva "
Ezt pontosan hogy érted? -
Moho.Jojo
csendes tag
Sziasztok srácok, MOHO JOJO vagyok! (Roland) Kezdem is a kérdésemmel, mert azért vagyok itt, hogy segítséget kapjak, mert hát kicsit unom a banánt 3 napja.. Számítógép: Ryzen 7 - rtx 2070x - 32 giga ram - 900mb/30mb internet. 3 napja szenvedek, hogy képernyő felvételt tudjak felvenni. 5 hónapja, sima OBS-el ment. GTA 5 Roleplay játékban. Tűéles kép, nem laggolt. 3 napja ugyan ezt szeretném, vagyis próbálkozok Streamlabs OBS-el. De ugyan úgy sima OBS-el is megpróbáltam. Eredménytelenül.. Bárki, aki TÉNYLEG ért hozzá, segítsen. Megpróbáltam a videó által is: [link] Régen működött! De már nem.. Jelenlegi beállítás a képen. Igen tudom, mindenki felkapja a fejét egyből! Úristeeen Moho, hát azért nem jó, mert processzorral veszed a kijelző felvételt!!! Videókártyával is próbáltam, 15000 bittől, 180.000 ezerig, 10000-sével! Ötször rosszabb. Gép legjobb teljesítényem, háttérben Steam fut, a FIVEM, meg a Discord. Más a netet nem használja. Internet kábeles, 1Gbs-os. 2 napig Bios frissítés előtt ugyan úgy nem értem el eredményt. Lett Bios frissítve. Ugyan az.. Szerintem feladtam.. Segítsetek. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- Battlefield 6
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest