Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Üdv urak!
Trikó típusú üléshuzatot milyen néven és hol érdemes nézegetni? Webshop-os házhozszállítással érdekel csak, nem járok Pesten...
Köszi!
-
JasL
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Megköszönném, ha megírnád! Mondtam a szerelőnek, nagygenerálozás lesz, kerül amibe kerül. Rozsdát is el fogom tüntettetni 99%ban, csak ott hagyom meg, ahol nagyon fájna a bontás. Aztán uánta egy ideig nem akarok hozzányúlni.
-
JasL
őstag
válasz
_seth_
üzenetére
Hát nem tudom.. nekem bejön
Egyébként ha valaki szakértő, van egy ilyenem is a szervízből: videoNem biztos, hogy fel akarták tölteni... a hátsó féktárcsák pl fémig koptak, azonnal cserélni kell. Eladás előtt már semmit nem foglalkoztak vele
Nekem kell megszeretgetnem egy kicsit 
-
JasL
őstag
válasz
_seth_
üzenetére
Azért lóg ki (amúgy rendesen fel van függesztve, megnéztük felemelve), mert ez egyedi sportkipufogó, a tulaj rakatta rá utólag. Hangra pont jó, nem túl hangos, de azért elég morgós tőle az autó
Nekem tetszik.Gergőke88: ventik mennek, csak nincs hűtés. Szerelő megnézte, azt mondta nincs már benne valószínűleg a gáz, 15ezret mondott rá.
-
JasL
őstag
Végre biztos
Ma lefoglalóztam. Eljöttek értem vele, aláírtuk a papírokat, hazahoztak vele, aztán elmentek. Annyira rossz volt, mikor visszavitték 
Elvileg hétfőn hozhatom el, még műszaki meg forgalomba helyezés megy.
Kértem rá PC-s hibakódolvasást, nem találtun ksemmi komoly hibát és törve sem volt, motorikusan is rendben van. Rozsda minimális. Féktárcsákat kell cseréltetnem meg klímát kijavíttatni.
Remélem befogadtok a klubba ezzel!
-
JasL
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Oh, köszönöm szépen. És a keményebb rugózás mit jelent technikailag? Ha pl lassan hajtva belemegyek egy gödörbe, nagyobbat dob, ha gyorsan meg vmi más? Bocsi, nem foglalkoztam autókkal egész életemben, most kezdem csak a pályafutásomat (meg csinálom a jogsit éppen).
-
JasL
őstag
válasz
Doggy dog
üzenetére
Holnap megemelik szervízben, átnézetem azért mielőtt megveszem, 3k HUF az egész, és mondtam nekik, ha első körben rendben van a kocsi, +3500 HUF-ért PC-re is kötik és kiolvassák a hibakódokat is. Ha nem lesz különösebb probléma vele, akkor hétvégén elhozzuk.
Luck Dragon: köszi neked is

Srácok, mivel első autó meg ilyenek, lehet, hogy lesz egy csomó hülye kérdésem, remélem nem gond! Az első jön is:
OPC-s az autó, utána olvastam, elvielg azt jelenti, hogy van egy SPORT gomb (ezt megtaláltam), amit ha benyomok, felkeményedik a futómű, a gáz érzékenyebb lesz. Ezt mikor érdemes majd benyomni? Mit érdemes tudni vele kapcsolatban (pl esőben ne, guminyomást változtatni, stb.)? Egyáltalán mi az, hogy "felkeményedik a futómű"?
Mivel német behozatal volt, most kerül rá először magyar rendszám majd és le lesz műszakiztatva. Érdemes azért egyből végrehajtani rajta a kötelezőket (olaj, szűrők, stb csere)?
-
JasL
őstag
válasz
Szada85
üzenetére
Köszi a segítséget, egyelőre lemondtam a találkozót, mert megpróbálok közelebb is keresni. 600km-t kellene utazni oda-vissza érte, és mivel első autó lenne, elég macera megoldani.
A rozsdás csavarok engem is zavarnak, köszi a tippet! Lehet, hogy mégsem ezt fogom megvenni. Hmm, nehéz kérdés ez az autóvásárlás.
-
JasL
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
JasL
őstag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? [link]
Érdemes lehet megvételre?
Hogy tudom lekérdezni hogy volt-e km érvényesesítése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként ha valaki szakértő, van egy ilyenem is a szervízből:
Nekem kell megszeretgetnem egy kicsit