Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ezzel a hibával én is találkoztam, mikor 5 hónapig egy agyonstrapált B Vectrát nyúztam.
Nálam is csak autópályán, 130-140 kmh -ás tempónál gyulladt fel ez a lámpa.
Első alkalommal rögtön félreálltam és megnéztem a kézikönyvben, hogy mi a csuda lehet az oka. Abban az állt, hogy elektromos hiba miatt a rendszer tartalékra állt át, amennyiben tartósan, illetve rendszeresen visszatérően jelez, akkor vigyem szervízbe az autót.
Viszont, ha leveszed a gyújtást, majd vissza, nem fog ismételten bekapcsolni a lámpácska...
Mivel a kocsit már le akarta cserélni a cégem, ezért nem is küldtek vele szervízbe. -
TasiA
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Üdv! Ki kellene olvastatni a hibakódot. Akkor minden kiderül. Asszem 10 újraindításig tárolja, ha utánna nem világít, de ez nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Xiaomi 5 Max szinte új, 28 hó garancia + 210W gyorstöltő, 100% akksi
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest