Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Szia, nekem a G Astrámba egy Pioneer DEH-S4000BT lett beszerelve. Ez az egyszeri bluetooth modulosnál annyival tud többet, hogy pöpecül van integrálva iOS és Android rendszerekkel is. Kezeli a Sirit, tudom a rádió gombjaival böngészni a telefonkönyvet, hívást indítani, meg hasonlók, és a Spotify-t is frankón viszi ami nálam fontos szempont volt. USB csatlakozáskor is tudja ugyanezeket, plusz még tölti is. Erre abból a szempontból érdemes figyelni, hogy az alapabb egységek csak sima bluetooth átvitelt tudnak, ha mélyebb integrációt szeretnél a telefonnal, akkor figyelni kell a leírást is. Pl nekem a korábbi egységem tudta a telefonról a rádióra való átvitelt, de visszafele (tehát a rádióról) már nem tudtam irányítani a telefont.
Ha jól tudom az Agilában 2 dines fejegység lenne alapból, de mivel már van bent neked egy 1 dines JVC, ezért gondolom a beépítőkeret is ott van, és a kábelezés is kész korábból, úgyhogy kvázi bármilyen 1 dinest könnyen bele fogsz tudni tenni.
A leírást majd azért olvasd el.
Ha mindig elfelejti a mentett rádióállomásokat, akkor a sárga és piros vezetékek csatlakozását kell felcserélni, ezek általában elő is vannak már készítve, szóval egyszerűen csak szét kell húzni és összedugni, bárkinek megy. Ez is benne van a manualban, de nem biztos hogy kelleni fog, az enyémnél például szükség volt rá, de feleségem Fiatjában meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest