Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Rengetegszer át lett már rágva a téma, és amíg ember az ember, addig a piac is piac lesz. A legtöbben továbbra is egy hamis álmot kergetnek használtautó vásárláskor. Is.
Én nemrég adtam el egy 5 éves off autót, az érdeklödök 90%-nak az volt a legfontosabb kérdése, hogy ugye semmilyen karc nincs rajta kívül, és belül sincs semmilyen kopás? Akik végül eljöttek megvenni, elözö nap fél órán át kérdezgettek telefonon, elöre alkudozott, majd másnap másfél órát vizslatták az autót, hogy esztétikailag biztos minden olyan-e, mint ahogy elmondtam. Olyan volt.
-
bazsimano
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
hat en pont most adom el, es nem attol csinaltattam meg meg egy ket dolgot mert csaladon belul marad, hanem mert ugy nem adok el semmit ha tudom rola hogy valami gaz van vele...de lehet h csak en gondolkodom igy...nagybatyam is mar mondogatta, hogy mar ne csinaljam meg...mert emlitettem neki, hogy meg egy par dolgot ki akarok cserelni rajta es megnezetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest