Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz mindthecrap #95959 üzenetére
10esenként viszem, 11k val vettem az autót és elötte volt meg rajta az elsö szerviz a szalonban minden cserélve, igy a 22k már a második volt . és nemsokára jön a harmadik.
Meg közben megtaláltam a menüben a szerviz nullázás opciot.
CSak elötte ugy gondoltam, hogy annyi szenzor meg elektronika van benne, hogy kreáltak egy algoritmust ami figyeli az inditásokat fordulatszámot olajnyomást hömérsékletet stb. és ez alapján kalkulál, hogy a tervezethez képest elöbb vagy utobb kellene e cserélni.Mert az uza szintnél is hasonló van, hiába töltöm puposra a tankot akkor se kaptam még soha hasonló adatot a megtehető kilóméterre. amikor autópályán kimegyek vele egy tankot, akkor volt már kiirta, hogy 900km-*t tudok megtenni a következő etapra, de az űtlag olyan 600km kürül van.
mondjuk ebben egy kicist csalódtam a kocsiban, mert elötte egy grande puntó 1.4esem volt és azzal is 640km-t el tudtam menni kisebb üzatankkal .
ez meg 1.5 turbő euro 6d motor elvileg 5.4es fogyasztása van papiron, de 6.5nél eddig nem ment lejjebb a 7.5 a jellemző .
Szóval nem értem hol volt a fejlesztés ha se sólyban se motor köbcentiben nem tér el egymástol a két motor egymástol és mégis a régebbi a jobb hatásfoku. -
kutyman
aktív tag
válasz mindthecrap #95959 üzenetére
Nekem Corsa E autóm van, és szerintem időt számol visszafelé. Pontosabban 1 évet. Ezt abból gondolom hogy kb. 3,6 naponként megy le 1%-ot a számláló. Ha áll az autó kb. 10 napot, akkor a beindításnál 3%-al mutat kevesebbet, mint leállás előtt. (a 10 nap alatt meg se mozdult az autó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest