Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Sza_Sa
üzenetére
Z14XE(P) motorod van? Nekem is ilyen volt a G. Sajnos nagy melegben (!) városban a klímát nem bírta el. Itt fontos a város, mert bárhol máshol, ahol már nem folyton megállsz és indulsz van, ott szerintem nem volt vészes. Igaz ez nem sokszor fordult elő velem lévén, hogy 11 és 15 között a munkahelyemen csücsültem, de amikor ki kellett ugranom valamiért, akkor sajnos érezhető volt, hogy gyenge hozzá.
(#82597) atish15: Ha jól tudom a szervizek is árulnak. Én angliából vettem meg valami 2e-ért. A vicc az, hogy azóta nem kellett használnom. Viszont a G-be is ilyen spriccelőt raktam és akkor még eszkábáltam hozzá szerszámot. Csak kell egy olyan cső, ami pont a lyukba illeszkedik (
) és marsz bele egy keresztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és marsz bele egy keresztet.