Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem külsőre annyira nem tetszik, ilyen árban szerintem hamarabb vennék Vitarát, összességében jobban tetszik az az autó. Peugeot oldalon ennek a 2008 a párja? Vajon lesznek majd olyan modellek, amik kb. csak névben térnek el (mint mondjuk az Agila - Wagon R volt)?
-
-
kmarci25
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Melyik rész utal a minőségi problémákra?

A cikk végén, a kvázi összefoglalóban meg ez szerepel:
"A Crossland X-ben számomra legpozitívabb élmény az, hogy bár egy Opelben ülök, mégsem érződik annyira nehéznek, mint a németek modelljei, így vezetni is könnyedén lehet. Futóműve ugyan kisautósan egyszerű, mégis kellően tart kanyarban és egészen komfortos. Az első francia Opelt kellemes családi autónak mondanám, Meriva utódnak kiváló."Jó, tudom, hogy most nagyon nagy a baj, mert (az amerikaiak után!) a franciák vették meg az Opelt, bár én nem látom ezt akkora problémának. Ahogy erről már írtam is...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest