Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
trassher
üzenetére
Én nézelődtem japán vonalon is, de a legtöbb mostanra már csúnyán rohad. Első generációs Toyota Avensisre meg a béka Corollára mondják, hogy agyonverhetetlen szerkezetek. A Corolla szerintem rettentően rusnya a legendás rally felfestés nélkül, Avensisből meg csak a sedan mutat úgy-ahogy, de a legtöbb hatchback, amik szintúgy nagyon rondák. Arról nem beszélve, hogy a legtöbb eladó példány lerúgott fos melós kocsi (vagy nem tudnak szépen öregedni). Mazdák ebben a korban már fél lábbal a bontóban vannak (rozsda, rozsda, rozsda), Hondából meg van nagyon régi Accord (mehh), meg Civic. Utóbbinál tipikusabb hülyegyerek autó nem létezik, ami 1 milla alatt van, azokat jellemzően már széthajtották (az egyéb, számomra ízléstelennek ható beavatkozásról nem beszélve).
Szóval a japán vonalat azt hiszem el is vetettem. Egy jó szívó benzines, nem túl öreg (7.gen) Honda Accordot be tudnék vállalni, de azokból a jobb példányok 1,5 millió felett indulnak.
Fent maradt a rostán az Astra G meg a Ford Focus. Utóbbit csak akkor vállalnám be, ha jó áron találnék egy nem rozsdás példányt (elég nehéz).
Amúgy meg Astra G az elsődleges kiszemeltem. A következő 3-4 évre tervezek csak vele, első saját autónak.
-
AMD Power
titán
válasz
trassher
üzenetére
Ez viszont a másik oldal. Én ha beírom a keresőbe az elvárásásimat.
- Ár 500.000 - 900.000Ft.
- Min 2004 évjárat
- Klima , min 2db légzsák, szervó , centralzár
- 1.3-1.7 motor
- Maximum 200.000kmSok "értelmes" autót nem. Meg nekem az Astranal kisebb méretű autó nem jó és nem is kell.
Lacetti nem "jó". Sokan szidják. Pedig külsőre tetszik. Franciák kiesnek. Olasz szintén. Ignis, Polo ,Swift kicsit.
-
tboy93
nagyúr
válasz
trassher
üzenetére
6gen-t már nem szabad venni. Elszállt az áruk, 700-ért nincs normális 1.4 belőle. Rommá hajtott, rommá rohadt, tákolt fos mind. Ami meg nem, azért olyan pofátlan összegeket kérnek, hogy el sem hiszi az ember. 7g civic aminek viszonylag normális az ára 750-1000k között kapsz belőle jó 1.4-1.6-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest