Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85

aktív tag

válasz marci1250 #57571 üzenetére

Üdv,

A képekröl valóban nem néz ki rosszul, de ez csak támpontot, ad úgyis.
    Az pedig, hogy Németországból hozta be, még szintén nem garancia a hibátlan állapotra, bár tény, és való, hogy az utak állapota jobb, mint Magyarországon ( közel sem papírlap simaságú azért, gödrök, kisebb bajok azért itt is vannak ) így a futómü valószínü kevesebbet szenvedett, de igazából a tökéletes képet úgyis akkor kapod, ha odamész, alámászol, kinyitsz, bekapcsolsz, kipróbálsz mindent rajta.

En is a közelmúltban vásároltam egy G Astra Caravant személyesen német magánembertöl, és az elsö negyedóra öntömjénezö (´'hátténmindentazonnalgyáriracseréltem' ) Hans a végére azért erösen vesztett az elözetesen beállított alapos-gondos tulaj képböl, ´nyilván nem általánosítanék egy darabos mintából, pusztán a németek közt se mindenki " idös-hétvégi-orvos " tulaj. :)

Igaz, én egy ritkább modellt vadásztam ( igen, tudom, a Petrolhead-ség ilyen esetben hátrány ), emiatt sok választási lehetöség esetemben nem volt, így a legkevésbé lestrapált darabot igyekeztem levadászni, de van még pár tétel a listán, mire olyan állapotba kerül az autó, mint amilyennek a tulaj állította :)

Én csak azt tudom javasolni, hogy ne sajnáld se a magad, se a tulaj idejét ( hiszen eladni akarja az autót ), és mindent alaposan nézz körbe, próbálj ki, és a próbakör se két gyorsításból, és egy kanyarból álljon, én majd másfél órát töltöttem az átnézéssel, és a próbaúttal.

• F_Gergely

őstag

válasz marci1250 #57571 üzenetére

nekem ez túl fapad, ennyiért már legyen rendesen felszerelve... De persze ízlés dolga, én mindig azt nézem X összegért a lehető legjobban felszerelt legyen.

Új hozzászólás Aktív témák