Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
deicide
üzenetére
Lehet csak nem hallani... egymástól 10 centire volt a két láda azonos zenével és erősítővel az a 3-as szorzó árban a JBL javára egyáltalán nem hallható, meg kell hallgatni mindkettőt azonos körülmények között, legalább 1 órán át hallgattuk haverommal a ládákat aki történetesen ért is az ilyesmihez (épít erősítőt, hangfalakat, hangosít, stb...), a JBL-re azt mondta, hogy szebben szólna ha nem abban a pici ládában lenne, annak nagyobb kellene és akkor már lehetne hallani a különbséget. Volt még másik JBL is ami nagyon szép volt árban is ott volt a szeren de a fele annyiba kerülő szintén JBL sokkal szebben szólt. Volt olyan is ami überbrutál megjelenésével azt a látszatot keltette, hogy na majd ez leszakítja a MM tetejét.. hát nem ez történt... egy Infinity szólt a legjobban
Ne gondold azt, hogy a JBL-t akarom lehúzni mert nekem is ott figyel a két JBL ovál a kocsiban amikre nem sajnáltam a 19e forintot és szépen is szólnak csak annyi az egész, hogy JBL 30-ért nem nyújt annyival többet mint amenyivel drágább, ott az MM-ben pl eltérést a két láda között diszkó-slágeres zenével nem lehetett hallani. Death metalhoz nem értek így arról nem is mondok semmit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dejó h nem egyedül hallgatok ilyen zenét!!persze mástis,de ezt főképp!

Ne gondold azt, hogy a JBL-t akarom lehúzni mert nekem is ott figyel a két JBL ovál a kocsiban amikre nem sajnáltam a 19e forintot és szépen is szólnak csak annyi az egész, hogy JBL 30-ért nem nyújt annyival többet mint amenyivel drágább, ott az MM-ben pl eltérést a két láda között diszkó-slágeres zenével nem lehetett hallani. Death metalhoz nem értek így arról nem is mondok semmit sem.