- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power #41579 üzenetére
Azert az nem polirozas
az sima autoapolas. Amikor elviszed egy polir mühelybe es ott hozzaertö emberke, megfelelö, geppel, korongokkal, polir pasztaval, tudassal lepolirozza az nem összehasonlithato az otthoni sika-mikaval.
Felreertes nelkül en is otthon a kezi modszerrel "polirozom" a kocsit, autoglymtöl vettem cuccokat, nagyon szep es tartos. Van egy elsö paszta, amit rongyal kell polirozo mozdulatokkal felvinni, ez ilyen surolo/karc feltöltö cucc. Utanna, ha az megszaradt mikroszalassal atpolirozni, majd mehet ra egy atlatszo, vedöreteg polirszivaccsal. Eredmeny nagyon szep es tartos.
Regen en is a turtlawaxot nyomtam, ami nem rossz, de azert nem egy kategoria...mondjuk az ara sem. Mondjuk en föleg a lakk vedelme miatt hasznalom, kint all a kocsi es 1-2 honapig szepen tartja magat ez az autoglymes dolog, magasnyomasuval pikk-pakk le lehet mosni a kocsit egeszen szepen, minden kosz egyszerüen "leugrik rola"
(#41623) haddent nem a kiegeszitökön van a hangsuly, hanem a szereken
Egy SRP (Super Resin Polish, meg egy EGP (extra gloss protection) amit en vettem, plusz egy üveg polir. Nekem bevallt
. Allitolag a bogar oldojuk is nagyon jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HTPC (házimozi PC) topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged