- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nemurihime
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz AMD Power #41579 üzenetére
Azert az nem polirozas az sima autoapolas. Amikor elviszed egy polir mühelybe es ott hozzaertö emberke, megfelelö, geppel, korongokkal, polir pasztaval, tudassal lepolirozza az nem összehasonlithato az otthoni sika-mikaval.
Felreertes nelkül en is otthon a kezi modszerrel "polirozom" a kocsit, autoglymtöl vettem cuccokat, nagyon szep es tartos. Van egy elsö paszta, amit rongyal kell polirozo mozdulatokkal felvinni, ez ilyen surolo/karc feltöltö cucc. Utanna, ha az megszaradt mikroszalassal atpolirozni, majd mehet ra egy atlatszo, vedöreteg polirszivaccsal. Eredmeny nagyon szep es tartos. Regen en is a turtlawaxot nyomtam, ami nem rossz, de azert nem egy kategoria...mondjuk az ara sem. Mondjuk en föleg a lakk vedelme miatt hasznalom, kint all a kocsi es 1-2 honapig szepen tartja magat ez az autoglymes dolog, magasnyomasuval pikk-pakk le lehet mosni a kocsit egeszen szepen, minden kosz egyszerüen "leugrik rola"
(#41623) haddent nem a kiegeszitökön van a hangsuly, hanem a szereken Egy SRP (Super Resin Polish, meg egy EGP (extra gloss protection) amit en vettem, plusz egy üveg polir. Nekem bevallt . Allitolag a bogar oldojuk is nagyon jo.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen házat vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11