Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Uhh bocsi, most lättam hogy irtäl...
Z17DTH-s motor van benne.Azt vettem eszre, hogy csak hegymenetbe adja ezt a hangot a kocsi mikor adom a gäzt.Sokat olvastam mär a temäban es nagyon valoszinü, hogy csapägy lesz, csak azt nem tudom, hogy melyik lehet...Vezerles, görgö, ekszij, kb. fingom sincs, hogy mikor volt cserelve.Kicsit hiänyosak az elözö szerviz papirok.Viszont ami most mär egyre jobban idegesit az a tolatäs közbeni csikorgäs, nem folyamatos de elegge zavaro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Z17DTH-s motor van benne.Azt vettem eszre, hogy csak hegymenetbe adja ezt a hangot a kocsi mikor adom a gäzt.Sokat olvastam mär a temäban es nagyon valoszinü, hogy csapägy lesz, csak azt nem tudom, hogy melyik lehet...Vezerles, görgö, ekszij, kb. fingom sincs, hogy mikor volt cserelve.Kicsit hiänyosak az elözö szerviz papirok.Viszont ami most mär egyre jobban idegesit az a tolatäs közbeni csikorgäs, nem folyamatos de elegge zavaro.