Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
itt nemcsak egy elemet cseréltek fújtak le hanem egy komplett kocsit
persze, hogy nem tudják a gyári technika szerint lefesteni mert nem hiszem, hogy lepucolnák fémig aztán alapozó merítőbe raknák a kasztnit majd ráégetnének egy porfesték réteget a kemencébe stb. stb.
de csak, hogy a ladánál maradjunk
mint ahogy fentebb írtam az egész kocsit lefesteni egészen más
persze egy ladát anno nem hiszem, hogy merítettek volna, vagy égettek volna rá alapozót stb. de nem tudhatjuk, hogy:-le volt pucolva fémig a kasztni?
-aládolgoztak rendesen? amivel aládolgoztak az gyári minőségű volt? egyáltalán a gyárban kellett a csupasz fém kasztnit javítgatni? nem hiszem
de a 40 éves kasztnit biztos kellett
-fullba lecsupaszították? beleértve a kárpitokat, üléseket, műszerfalat, motort, alvázelemeket, stb.
-biztos, hogy gyári minőségű festéket használtak?
-biztos ugyanolyan rétegrendet?nekem már volt olyan kocsim amit fullba festettek más szín miatt és persze a motortér meg a gumikéderek alatt nem fújták le
szóval az én szemembe egy újrafújt kocsi sosem lesz gyári állapotúegyszer egy korábbi g astrámba hátulról belém jött egy hülye több mint 500 ezer volt a javítási költség szakműhelyben (a megye legjobb karosszéria műhelye volt egyébként)
mondanom se kell utána már nem volt ugyanaz az autó egyszerűen látszott rajta a gyáritól eltérő állapot
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a 40 éves kasztnit biztos kellett