Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nem tudom, mi lehet a hatar, csak ugye irtad, h turbo benzines meg turbo disel....es erre irtam, h ez az 1.7 es nem is a legkisebb disel. Amugy ennek kapcsan mondjuk felmerül a kerdes, hogy amik most terjednek, ezek az 1.0 dizel meg 1.0 benzines turbos kis hörcsögök, mit csinalnak, ha bekapcsol a klima?
vagy ha a fogyasztas mondjuk megnö + 3 literrel, autopalyan 130 nal meg egy nagyobb köbcentishez kepest megint csak +2-3 liter akkor azert nem tudom a karosanyag kibocsatas meg az üzemanyag sporolas mennyire hatekony 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy ha a fogyasztas mondjuk megnö + 3 literrel, autopalyan 130 nal meg egy nagyobb köbcentishez kepest megint csak +2-3 liter akkor azert nem tudom a karosanyag kibocsatas meg az üzemanyag sporolas mennyire hatekony