Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Dluinet #26401 üzenetére

"motorfék alatt is befecskendez": hol írtam ilyet? hint: sehol, így csak olyan dolgokra reagálok, amit valóban én írtam. szerk: motorfék esetén 2000 rpm fölött sem fecskendez be semmit.

(#26402) zolikaDB: leginkább úgy értem, hogy átlagos sofőrnek (jelenlevők kivételek) (értsd: átlagosan bamba sofőrnek) el kellene már felejteni a motorféket. sokkal több kárt okoz, mint ami haszna van, és ha nem érted az autó működését, akkor magaddal is kitolsz. Szerintem az a helyes, hogyha bármi gáz van, akkor kuplung ki, és fék vagy satu.

(#26404) F_Gergely: "Ez foleg telen hasznos mert nem csuszol meg.": javíttasd meg az autódat. pont a téli megcsúszás ellen rossz ötlet a mai modern autókban a motorfék, mert a motort nem szokta vezérelni az elektronika csúszás ellen, a blokkolásgátlót meg erre találták ki. ha normális autód van és normális kompressziója van, télen simán megcsúszik, ráadásul az eleje, ami átlag sofőrnél finító. se abs, se tudás és reflexek, hogy visszavakarja, csak jön az árok meg a 100 ezer önrész.

Új hozzászólás Aktív témák