- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Dluinet #26401 üzenetére
"motorfék alatt is befecskendez": hol írtam ilyet? hint: sehol, így csak olyan dolgokra reagálok, amit valóban én írtam. szerk: motorfék esetén 2000 rpm fölött sem fecskendez be semmit.
(#26402) zolikaDB: leginkább úgy értem, hogy átlagos sofőrnek (jelenlevők kivételek) (értsd: átlagosan bamba sofőrnek) el kellene már felejteni a motorféket. sokkal több kárt okoz, mint ami haszna van, és ha nem érted az autó működését, akkor magaddal is kitolsz. Szerintem az a helyes, hogyha bármi gáz van, akkor kuplung ki, és fék vagy satu.
(#26404) F_Gergely: "Ez foleg telen hasznos mert nem csuszol meg.": javíttasd meg az autódat. pont a téli megcsúszás ellen rossz ötlet a mai modern autókban a motorfék, mert a motort nem szokta vezérelni az elektronika csúszás ellen, a blokkolásgátlót meg erre találták ki. ha normális autód van és normális kompressziója van, télen simán megcsúszik, ráadásul az eleje, ami átlag sofőrnél finító. se abs, se tudás és reflexek, hogy visszavakarja, csak jön az árok meg a 100 ezer önrész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- Mapei Keracolor fugázó anyag eladó több színben is (bontott)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Autós tükörre rögzíthető kamera rendszer - komplett - csere is
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W