- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Azt próbáld ki hogy tökhideg motornál nagyon alacsony fordulaton nyomsz egy padlógázt.
Ha megtorpan, dadog, az trafósor.
Hibakód nekem se volt.
Gyertya: 35 éve, a Kadett óta, F Astránál meg a J-nél is a gyári / Bosch alapverzió vált be a legjobban, pedig került mindbe mindenféle csoda. De ezt vedd saját véleménynek, lehet más mást gondol, nem is akarlak meggyőzni róla vagy rád erőltetni.
Olyat is írtak talán itt is hogy a trafósor is a mindenféle egyéb gyertyától sokkal előbb tönkremegy. De ezt se vedd fixre, csak mint infó. Bár tény hogy nekem is valami csoda gyertya volt benne amikor lehat trafósor, de akár lehet sima véletlen is. -
csoszogi
tag
Nekem is ilyen autóm van. Nem dob hibát. Nekem az alapjáraton szarakodott, hogy ugrált, meg mintha kihagyott volna egy henger, és igen hirtelen erőt vesztett lett menet közben. Mikor így szarakodott a trafósor volt a hibás. Mellé ajánlatos gyertyát is sűrűbben cserélni, mert az is okozhat ilyet. Nem én mondom, hanem a szerelőm. Tavaly előtt is szarakodott, épp utaztunk el. Vettem egy trafósort, a szerelőm meg cserélt gyertyát. Azóta se kellett trafósort cserélni..ott van a kocsi hátuljában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest