- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
hdanesz #111242 üzenetére
Oké, akkor ennyi. A srác 170, az asszony 160 és járnak egy Honda Jazznél kisebb belterű autóval amivel platós autónyi helyen parkolnak és közlekednek. Ez így akkor végre átment mi a gond a felállással?
Olyan értelemben, hogy az autó minden létező porcikája úgy épült fel, hogy a szerencsétlen tönk szélén álló márka valahogy életben maradjon.
Van konkrét márkafórumos topik még a régi opelforumon és facsén is, ha szeretnéd konkrétan cikkszámozva látni, hogy egy szutykos futómű felújítás miért kerül annyiba, mint egy mergában, ott meglesz. Meg az is, hogy hogyan lesz a 300 forintos nem tudom milyen szervomotor fogaskerékből 800 ropis munkadíj, mert az egész autó elejét ki kell venni és 3 napig dolgozik rajta 2 ember.
Nem vagyok Insignia belterjes, nekem bőven elég az, amit eddig olvastam és amit ültem bennük. Ha kellenek a részletek, akkor szaktopik és típustopik. Alkatrész árak japánosan mozognak, ez is megmaradt. És nem társul mellé az a minőség, azt azért sejtheted.
De ismétlem: ha az nem elég intő jel, hogy milyen értékvesztést kaptak be ezek az autók, akkor tényleg nincs mit tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest