Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
(Vásárlás látom megtörtént, de hátha később még hasznos lehet.) Kauffernél van ERA 3 év garanciával esetleg. Ha azonos az akku tálca, 1.9-hez való 70 Ah körüli sem lenne túlzás szerintem, 278 mm széles fajta. Az furcsa, hogy egyik motorhoz 175 mm-es alacsony, másikhoz 190 mm-es magas fajta akku volt elvileg
Ha nem lehet szélesebbet tenni bele, 242 mm széles - 190 mm magas méretben ez van még nagyobb kapacitású [link] -
csoszogi
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Szegedet tudom: feleségem egy felpukkadt powerbanket adott le, augusztusban. Ami ehhez kellett: időpont foglalás, oda pontosan érkezni. A lakás 20 éve a mienk, lakótelepi, mégis az excelben egy előző emberke van beírva erre a címre (előttünk ő lakott ott). Átvették, de mondták, fáradjunk be és módosítsuk. Szóval erre készülj fel. Hogy fizetnek-e érte passz.
-
válasz
mephi666
üzenetére
3,5 év az veszett kevés.
Egyszer vettem bannert, nekem is hamar meghalt (nagyon sok éve), utána egy cora saját márkás winny bírta 5 évig és a legolcsóbb kapható volt a piacon…
Most (néhány éve) én is a kéket vettem, ár-érték aránya jónak tűnt, eddig bevált, lekopogom….
Hulladékudvarban ingyen leadhatod, vagy újrahasznosítóban pénzt kapsz érte, de lehet tévedek.
Amúgy trükkösek, a cora akkura rá volt írva hogy gondozásmentes, meg is halt 3,5 év után, aztán lehúztam a matricát, ott voltak alatta a kupakok, feltöltöttem vízzel és bírta még másfél évig
Totál ki volt száradva, de nem kell dondozni, persze, vegyél újat inkább….
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem lehet szélesebbet tenni bele, 242 mm széles - 190 mm magas méretben ez van még nagyobb kapacitású