Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nekem a 24 éves B Vectrán (X20XEV) is még gyári az EGR. Egyszer vettem ki megtisztítani, de mivel nem volt rajta semmi lerakódás, ezért ment is vissza a helyére tisztítás nélkül. Valójában azt se tudom, hogy működik-e, csak ott van. Van rajta egy vákumcső, ha lehúzom, nem oszt nem szoroz, semmi változást nem venni észre az autó működésén. Hibakódot sem dob ilyenkor. (Hibakód csak akkor van, ha az elektromos csatlakozót húzom le róla.)
-
peet137
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Hát igen, az én autóm sajna városi verda, ritkán jutok ki vele innen, de olyankor azért ki van kormolva.
Kapott végül új egr-t, bár erős a gyanú, h a gyári meg menthető, úgyhogy elraktam és ha lesz időm, rendesen kipucolom. De nagyon baba lett, a termosztát csere is segített, most stabilan 105-108 fok a víz, még a fűtés is durvább lett
Sajna a toronycsapágy csere egyben telo csere is lett, mert a csavarok nem engedtek... De most ok a verda eddig. -
Tikakukac
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Ha lerakódás mentes az zseni. Az akkor erősen pályás kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajna a toronycsapágy csere egyben telo csere is lett, mert a csavarok nem engedtek... De most ok a verda eddig.