-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Örök hála.
Meg persze mindenkinek.Akkor összegezve a sztorimat okulásképpen (a rész-szívásokkal még kiegészítem majd):
1. Nem volt droidboot a gépen, ezért a Phone Flash Tool-lal a teclast-os romot felflasheltem.
2. Immáron droidboot-tal a launcherrel elindítva a CWM-et:
3. CWM-ből format system.
4. ADB shellből a két boot partíció visszamásolása.
5. CWM-ből factory reset. (wifi működik, előlapi kamera, hang, töltés visszajelzés nem)
6. Droidbootba újraindítva a Soma féle Op3n Dott rom flashelése scriptből. Ezzel megjavult az előlapi kamera, hang, töltés visszajelzés)
7. Droidbootba újraindítva a Ábel v3 újrapartícionálás+rom flashelése scriptből.És kész.
bónusz: Saját partíciós file-lal nyomtam fel a v3-at kicsit nagyobb cache/log partíciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- weiss: Pant* rant
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple Watch
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest