- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
breezer88
tag
válasz
gulyasa #7391 üzenetére
sajnos rögzítést nem tud a tvm, bár az sem feltétlen lenne megoldás, mert szerintem a sport cuccok amikre nekem első sorban kéne azok kódoltak, ennek már korábban utánajártam, mert akartam külön rögzítésre alkalmas eszközt csatlakoztatni a tvhez, de emiatt nem láttam értelmét
-
breezer88
tag
Köszönöm a válaszokat!
Az nem teljesen világos, hogy magát az appot miért nem lehetséges a tvre is telepíteni? Ennek mégis milyen technikai akadálya lehet, ha csak nem direkt kib*szás?
A másik meg, hogy a chrome cast meglepően drága, azt hittem kb. fele ennyi lehet, végülis beleférhet, de akkor ezzel az erővel a már nem használt laptopommal is fixen összeköthetném a tvmet és ott meg böngészőből simán visszanézhetném a tv-t mint megjelenítőt használva, nem?
Már csak azt kéne megoldani, hogy legyen valami távirányító féleség, mert mindig fel kell állni a laptopon áttekerni a reklámokat vagy bármit állítani. -
breezer88
tag
Sziasztok!
A One alkalmazással, vagy a one-tv.hu-n lehetőség van visszanézni akár PC-n akár telefonon/tableten a korábban tvben leadott tartalmakat, többnyire megállítással, ide-oda tekeréssel, napokkal később is, persze vannak tartalmak amiknél vannak korlátozások, meg van néhány amit egyáltalán nem lehet.
Abban tudnátok segíteni, hogy TV-re van lehetőség ugyanezeket a funkciókat megvalósítani valamilyen formában?
Kicsit unom már, hogy a batár tvm helyett a gép előtt ülve nézem vissza az engem érdeklő sport eseményeket...
Nagyon köszönöm! -
breezer88
tag
"Frissíteni kell a MyVodafone appot (már One alkalmazás a neve) és akkor újra lesz rá lehetőség. Ugyanott lehet készüléket törölni mint a régebbi appban lehetett ..."
Valaki nem tudna segíteni abban hogy one appban hol van ez a készülék törlés menüpont?
Deviceok alatt csak a wifi router mutatja, meg a media boxot. -
breezer88
tag
Azt nem tudjátok esetleg, hogy azzal a one-tv.hu-s hibajelenséggel mit lehet kezdeni, hogy túl sok eszközről vagyok bejelentkezve? PC böngészőből használnám és ezt írja ki.. pedig elvileg 3 eszközről lehetne használni, bár én csak erről az egyről akarom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- RoboCop: Rogue City teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest