Hirdetés
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Néhány kommentel feljebb már írtam néhány dolgot az Onda V975M-ről én még mindig meg vagyok vele eléfedve nagyon gyors játékokat kiválóan viszi full grafikán (igaz ez meríti is rendesen
) filmeket is nagyon jó rajta nézni. A filmnézés nálam nem merített sokat csak néhány %-kal ment lejjebb az akku töltöttsége. Én mellé még használok egy 9.7" tabletekhez való billentyűzetes tokot ([link]). A tokkal nekem eddig semmi gondom nem volt működik kiválóan (GTA-hoz nagyon hasznos
) de az usb-t tövig be kell nyomni mert egy kicsit méllyebb mint a szabványos. A billentyűzet angol kiosztású de át lehet állítani magyarra és így ékezetes betűket is tud írni csak meg kell keresni melyik gomb írja az ékezetes betűt (én már kb tudom őket
)Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) filmeket is nagyon jó rajta nézni. A filmnézés nálam nem merített sokat csak néhány %-kal ment lejjebb az akku töltöttsége. Én mellé még használok egy 9.7" tabletekhez való billentyűzetes tokot (
)